Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Maksutavat

Valitse sinulle parhaiten sopiva maksutapa maksaa huolto- ja/tai varaosalaskut.

  • Käteinen ja pankkikortit
  • Luottokortit: Diners, Amex ja Luottokunta
  • Huollon Erämaksu.

Huollon Erämaksulla saat lisää aikaa ostostesi maksamiseen.

Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.

Huollon Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon huoltopalveluiden tai autotarvikkeiden rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Huollon Erämaksu - voit maksaa laskulla, yhdessä tai useammassa erässä.

Huollon Erämaksulle on mahdollista tehdä ennakkoluottokysely!

Lähetä tekstiviesti

HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO KAUPPATUNNUS

(esim. 123456-789X 00100 VEHO) numeroon 0404 800 900, ja saat päätöksen paluuviestinä.

Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin hinnan ja saamasi viestit ovat ilmaisia. Haettu ennakkoluottopäätös ei sido kuluttajaa tekemään ostosta. Haettu ennakkoluottopäätös ei myöskään sido palveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Luottopäätöskysely on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä. Palvelu on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille. Palvelun tuottaa Lindorff Invest Oy.

Maksutapakuvaus:

Joustoa maksuaikaan Huollon erämaksulla

Huollon Erämaksu antaa sinulle lisää aikaa ostostesi maksamiseen. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.

Huollon Erämaksulla tasoitusta talouteen

Huollon Erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Tällöin valitset verkkopalvelussa sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu.

Osoitteessa bill.lindorff.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja luoton korko on 16,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 27,19 %.Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1 123,82 €.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

  • Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
  • Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 10–15 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Henkilötiedot ja luottopäätös

Huollon Erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Lindorff Invest Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Lindorff Investin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista. Lindorffin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Vaihtoplussan asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta bill.lindorff.fi.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.