Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Huollon palvelut

Meiltä saat kaikki autosi huoltoon ja korjaamiseen liittyvät palvelut. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin auton toimittamisesta meille.

Huollot

Auto vaatii huoltoa, kuten mikä tahansa tekninen laite. Osia rikkoutuu tai ne kuluvat loppuun. Huoltoilmaisin kertoo määräaikaishuollon olevan tarpeellinen vikojen ennalta ehkäisemiseksi ja auton paremman toimivuuden takaamiseksi. Huollot tehdään autovalmistajan ohjeiden sekä vaatimusten mukaisesti.

Katsastuspalvelu

Onko autosi määräaikaiskatsastus ajankohtainen? Varaa autollesi aika katsastuspalveluun, niin hoidamme seuraavan katsastuskäyntisi. Katsastuspalvelu sisältää katsastustarkastuksen ja -maksun sekä katsastusasemalla asioimisen.

Mikäli autossa on jotain huomautettavaa, niin tarvittavista korjauksista otamme yhteyttä ja annamme kustannusarvion. Korjaukset voidaan suorittaa samalla kertaa tai varata niille uusi aika.

Katsastustarkistus sisältää:

 1. Lasinpyyhkimien toiminta ja pyyhinsulkien kunto.
 2. Akun riittävä kiinnitys.
 3. Ajo- ja sumuvalojen, suuntavilkun sekä rekisterikilven valon kunto ja toiminta.
 4. Renkaiden kulutuspinnat. Vähimmäisarvot: kesärenkaat 1,6 mm ja talvirenkaat 3,0 mm.
 5. Alusta, käyttöjarrut ja auton hallintalaitteet.
 6. Äänimerkin ja auton varoituskolmion kunto.
 7. Etu- ja takaturvavöiden kunto ja toiminta.
 8. Moottoritilan nestemäärien tarkistaminen.

Renkaat

Suuntaus

Ohjauskulmien säätö on yksi auton tärkeimmistä huolloista! Toimenpiteellä voidaan vähentää renkaiden epätasaista kulumista, parantaa auton ohjattavuutta ja alentaa jopa polttoaineen kulutusta.

Tarkistamme ja säädämme renkaiden suuntaukset nopeasti sekä ammattitaidolla uusimmilla 3D-laitteilla autovalmistajan vaatimiin ohjearvoihin.

Ilmastointi

Auton ilmastointilaite lisää huomattavasti matkustusmukavuutta poistaessaan autosta liian lämmön ja kosteuden.

Toimiakseen ilmastointilaite vaatii huoltoa noin kahden vuoden välein, koska ehjäkin ilmastointijärjestelmä vuotaa vuodessa keskimäärin 10% kylmäaineesta letkujen läpi ja kompressorin akselin kautta ulos.

Vajaalla kylmäaineella toimiva laite toimii huonolla hyötysuhteella, se voi vaurioitua ja kuluttaa myös polttoainetta turhaan.

Otsonointi

Otsonoinnilla tarkoitetaan epämiellyttävien hajujen pysyvää poistamista autosta otsonigeneraattorilla. Otsonoinnissa pilkotaan ilmassa olevat hajuja aiheuttavat ainesosat pienempiin osiin - hiilidioksidiksi, vedeksi ja hapeksi - eli pahaa hajua ei peitetä, kuten kemikaaleilla tehtävässä puhdistuksessa, vaan otsonoinnin avulla haju ja sen alkulähde pilkotaan atomitasolla kokonaan pois. Otsonikäsittelyn jälkeen myös allergikot voivat ostaa käytetyn auton jossa on ollut eläimiä, sillä otsonointi poistaa kaikki allergeenit autosta.

Otsonoinnilla päästään eroon mm. seuraavista epämiellyttävistä hajuista ja epäpuhtauksista:

 • tupakanhaju
 • eläinten haju ja allergeenit
 • home
 • virtsa
 • bakteerit
 • ruoka-aineiden haju
 • kemikaalien hajut mm. bensa ja liuottimet
 • muut epämiellyttävät hajut

Vianhaku

Meillä onnistuu vikakoodien lukemisen lisäksi myös vaativimpien sähkö-, voimansiirto- ja moottorivikojen vianhaut ja korjaukset. Käytössämme on markkinoiden uusimmat vianhakulaitteet ja osaaminen tietenkin järkihintaan.

Sijaisauto Sixt Autovuokraamosta huollon ajaksi

Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka palvelee kaikissa Vaihto+ Huollon monimerkkikorjaamoissa. Sixtiltä saat oman autosi huollon ajaksi sijaisauton, jotta arkesi sujuu yhtä mutkattomasti myös autosi ollessa huollossa.

Vaihto+ Huolto on valinnut Sixtin yhteistyökumppanikseen, jotta sinä saisit luotettavan sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi mahdollisimman helposti. Sixtillä on laaja valikoima autoja, joten sinulle löytyy varmasti tarpeitasi vastaava sijaisauto tai sitten voit kokeille jotain uutta. Autovalikoimasta löytyy pieniä henkilöautoja, farmareita, maastureita, mutta myös tila- ja pakettiautot isompaan kuljetukseen.

Huollattaessasi autoa Vaihto+ huollon monimerkkikorjaamossa, voit varata huollon sijaisauton suoraan ajanvarauksen yhteydessä.

Lue lisää Sixtin sijaisautopalvelusta >>

Kun rytisee, puhelu meille ja autosi on pian kunnossa - merkki kuin merkki

Lisätietoja läydät Veho Autotalojen vauriokorjaussivuilta.

Siirry Veho Autotalojen vauriokorjaussivuille >>

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.