Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Vuoden 2018 kiinnostavimmat vaihtoautot

Vaihtoplussassa oli viime vuonna myynnissä yhteensä 10 033 erilaiseen tarpeeseen sopivaa käytettyä autoa. Kaikista myynnissä olleista vaihtoautoista kiinnostusta asiakkaissa herätti eniten saksalaiset automerkit. Viisi Vaihtoplussan verkkosivuilla eniten katseluita kerännyttä automerkkiä vuonna 2018 olivat: Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi, Citroên ja Honda.

Kiinnostavimmat automerkit TOP 5

1. Mercedes-Benz
2. Volkswagen
3. Audi
4. Citroên
5. Honda

Entä mitkä yksittäiset vaihtoautot keräsivät eniten kiinnostusta verkkosivuillamme? ”Tässä listassa nähdään aina erikoisempia autoja, jotka herättävät ihmisten huomion. Tämä lista ei vielä kerro mitä autoja myimme eniten.” Jukka Ajanko Vaihtoplussasta kommentoi.

Kiinnostavimmat yksilöt TOP 5

1. Dodge VIPER SRT10 8.3 V10 avoauto
2. Cadillac BLS 2.8 T V6 Sport Luxury sedan
3. Mercedes-Benz E 250 CDI BE Business sedan
4. Mercedes-Benz E 200 CGI Avantgarde sedan
5. Mercedes-Benz C 320 CDI 4matic Elegance sedan

(Lähde yllä olevissa tilastoissa on Google Analytics, www.vaihtoplus.fi)

Vaihtoplussan myyntiriveistä löytyi viime vuonna yli 30 eri automerkin vaihtoautoa. Valikoima vaihtelee paljon ja uusia käytettyjä autoja tulee myyntiin päivittäin. Laaja ja vaihtuva valikoima on asiakkaalle hyvä syy palata Vaihtoplussaan autokaupoille. Aina on jotain uutta tarjolla. Viime vuonna myydyimpien automerkkien joukosta löytyi niin ikään paljon saksalaisia merkkejä. Merdeces-Benz ei ollut vain kiinnostavin vaan myös myydyin automerkki Vaihtoplussassa. Muita myydyimpiä vaihtoautoja olivat Volkswagen, Ford, Škoda ja Volvo.

Myydyimmät käytetyt autot vuonna 2018

1. Mercedes-Benz
2. Volkswagen
3. Ford
4. Škoda
5. Volvo

”Hyvin usein asiakkaita kiinnostavat samat automerkit käytettynä kuin uutenakin”, Ajanko kertoo. Viime vuonna ensirekisteröityjen, eli myytyjen uusien autojen listassa onkin aivan samoja autoja kuin Vaihtoplussan myydyimpien käytettyjen autojen listassa - vain hieman eri järjestyksessä. ”Tähän vaikuttaa tietenkin paljon tarjonta” Ajanko selventää. 

(Lähteet Vaihtoplus ja Autoalan tiedotuskeskus)

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.