Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje


Autovero tuntuu olevan ikiliikkuja, joka ei jätä suomalaisia rauhaan. Joulukuun alussa saatiin jälleen uusia muutoksia autoveron laskentaan (lähde: is.fi). Televisio, sanomalehdet, keskustelufoorumit ja sosiaalinen media kuuluttavat isoin kirjaimin, kuinka uusien autojen hinnat ja verot laskevat. Uuden autoverotaulukon on määrä tulla voimaan tammikuun alussa, mutta se vaikuttaa autoverotukseen jo tänään (lähde: is.fi).

Vaihtoehto veropohdinnoille: Vaihtoauto!

Muutokset autoverossa eivät koske käytettyjä autoja, koska autovero on kertaluonteinen vero, joka maksetaan, kun ajoneuvo merkitään ensimmäisen kerran Suomen ajoneuvoliikennerekisteriin (lähde: salkunrakentaja.fi). Viime vuosina on Suomessakin vaihtoautojen hinnat lähentyneet huomattavasti muiden EU-maiden hintoja ja on jo olemassa autoyksilöitä, jotka Suomen autoverotuksesta huolimatta saa meiltä lähes samaan hintaan kuin muista EU-maista. Tilastollisestikin näyttää siltä, että kesäinen sää vaikuttaa enemmän vaihtoautojen hintaan kuin mitkään muutokset tai lennokkaat tarinat.Ylläolevan markkinahintaindeksikuvaajan on toimittanut Eurotaxglass Autovista (Grey-Hen Oy). Grey-Hen Oy on kerännyt uusien autojen hintatilastoja, sekä analysoinut vaihtoautomarkkinoita Suomessa ja Euroopassa vuodesta 1987 alkaen.Omiin tarpeisiin ja mieltymykseen sopiva hyväkuntoinen vaihtoauto on aina hyvä hankinta! Oikein hinnoitellut vaihtoautot löydät meiltä.

Lähteet:
Grey-Hen Oy
www.is.fi
www.salkunrakentaja.fi

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.