Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Talvilomalle uudella autolla

Kypärät, monot, hiihtovaatteet, ruoat ja suksetkin vielä… Loma on väärä aika harmitella auton pienuutta tavaroita pakatessa, saati nelivedon puutetta. Mikset siis lähtisi talvilomalle uudella, juuri sinun tarpeisiisi sopivalla autolla?

Vaihtoplussasta löydät valtavan valikoiman luotettavia, tarkastettuja vaihtoautoja kaikissa koko- ja hintaluokissa, myös nelivetoisina. Käytetty, kuntotarkastettu auto on fiksu ja monelle myös ympäristöystävällinen valinta. Takana ovat kalleimmat kilometrit, edessä huolettomat lomat ja arkiajot.

Kierrätä, hanki vaihtoauto

Käytetyn auton hankkiminen on myös kierrätystä, vaikka moni ei tule sitä ajatelleeksi. Hyvin huollettu, laadukas auto palvelee pitkään; toinen haluaa nauttia uuden auton tuoksusta, toinen edullisemmasta hankintahinnasta ja hyvästä hinta-laatusuhteesta. Kaikki vaihtoautomme ovat tarkastettuja ja alle 10-vuoden ikäisiin voit ottaa lisäksi Vaihtoplus-turvan!

Reilu hyvitys

Meillä saat aina reilun, autosi kunnon mukaisen vaihtohyvityksen. Helmikuussa Vaihtoplus-liikkeet ottavat vastaan kaikenlaisia vaihtoautoja; vähän tai reippaasti enemmänkin ajettuja. Hyvitämme autosta kuin autosta vähintään 1 000 €, kunhan se on katsastettu. Tarjous on voimassa helmikuun loppuun ja edellyttää, että meiltä ostamasi auton hinta on 6 000€ tai enemmän.


Autokaupoille Vaihtoplussaan

Vaihtoplus on tunnettu luotettavana autoliikkeenä, koska meillä kaikki myynnissä olevat autot* on tarkastettu katsastusviranomaisen toimesta ennen myyntiintuloa. Liikkeemme sijaitsevat Ideaparkissa Lempäälässä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Vantaalla. Lisäksi käytetyn auton voit ostaa verkkokaupastamme 14 vrk:n vaihto-oikeudella.

Satojen vaihtoautojen valikoimaa selaat näppärästi verkkosivuillamme ja sovit auton koeajosta sähköpostilla. Jos mielessäsi ei ole mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia myyjämme tekevät tarvekartoituksen ja etsivät tarpeisiisi sopivan auton.


Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.