Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen Vaihtoplussassa

Koronavirus on jo nyt muuttanut maailmaa pysyvästi ja vaikutukset ihmisten elämään ovat olleet merkittäviä. Epidemia on muuttunut maailmanlaajuiseksi pandemiaksi ja osaltamme teemme Vaihtoplussassa kaikkemme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin tässä poikkeustilanteessa. Kiinnitämme myös erityistä huomiota, että oman toimintamme osaltamme saisimme viruksen leviämisen hidastumaan.

Meillä Vaihtoplussassa asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja  noudatamme kaikessa toiminnassamme varovaisuutta. Liikkeemme ovat auki normaalisti.

Ohjeet Vaihtoplussan tiloissa vieraileville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille:

  1. Jää matalalla kynnyksellä kotiin, jos tunnet itsesi vähänkin kipeäksi.
  2. Asiakasmäärää rajoitetaan liikkeissämme henkilökunnan toimesta, mikäli 2 metrin turvavälit eivät toteudu. Tarvittaessa henkilökuntamme ohjaa asiakkaita odottamaan eri tiloihin. 
  3. Oma henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja ja kasvomaskeja on tarjolla jokaiselle asiakkaalle sisäänkäyntien yhteydessä. 
  4. Asiointitiskit on eristetty suojapleksein
  5. Desifiointilaitteita on sijoitettu jokaisen sisäänkäynnin sekä kohtaamispisteen yhteyteen
  6. Olemme tehostaneet toimipisteidemme siivousta – kiinnitämme erityistä huomiota virustartunnoille otollisten pintojen puhdistamiseen Työterveyslaitoksen suositusten mukaisesti.  
  7. Henkilökunnallamme on tarkat toimintaohjeet liittyen tilanteisiin, joissa epäillään tartuntaa. Seuraamme tarkasti terveydenhuollon ammattilaisten ja viranomaisten ohjeistuksia. 
  8. Olemme peruneet yleisötilaisuudet. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan meihin ja varaa aika  myyjältä, mikäli haluat rauhassa tutustua autoihimme.

Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti. Teemme joka päivä parhaamme, että Vaihtoplussalla olisi turvallista asioida. Toivotamme kaikille malttia, kärsivällisyyttä ja terveyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Palvelemme myös etänänä

Vaihtoplus.fi chatti
Chattimme palvelee liikkeiden aukiolojen puitteissa kaikissa vaihtoautoihin liittyvissä kysymyksissä. Voit olla suoraan yhteydessä myös myyjimme: https://www.vaihtoplus.fi/yhteystiedot/

Esittelemme autoja myös WhatsApp-videopuhelun välityksellä, teemme kaupat halutessasi etänä ja toimitamme auton kotiovellesi palautusoikeudella. 

Ostaessasi meiltä vaihtoauton voimme toimittaa sen kotiovellesi. Toimituslaskuri kertoo sinulle kotiinkuljetuksen hinnan.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.