Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Jos kesä pettää, ainakin auto on takuuvarma.

Vaihda kuntotarkastettuun vaihtoautoon Vaihtoplussassa ja varmista mielenrauha Vaihtoplus-turvalla, joka kattaa kaiken sen, mitä vakuutus ei kata. Voit suunnata rauhallisin mielin kohti kesäseikkailuja. Mitä ikinä kesä sitten eteesi tuokaan, yhdestä asiasta voit olla varma: autosta.

Farmari, tila-auto, coupé, avoauto - tervetuloa valitsemaan oma autosi lähes 1 000 auton valikoimasta!


Osallistu kilpailuun – voita festariliput!


Kuva: Tikkurila Festivaali

Alkamassa on kuuma tai viileä festarikesä. Joko sinulla on liput varattuna?

Tule käymään Vaihtoplus-liikkeessä. Arvomme liikekohtaisesti VIP-lippuja kahdelle paikalliseen festivaaliin: DBTL, Tammerfestiin, Qstockiin sekä Tikkurila Festivaaliin!

Kilpailuun voit osallistua:

Vaihtoplus Vantaa 20.5.-4.7. Arvonta suoritetaan 5.7.

Vaihtoplus Turku 20.5.-18.7. Arvonta suoritetaan 19.7.

Vaihtoplus Tampere 20.5.-11.7. Arvonta suoritetaan 12.7.

Vaihtoplus Ideapark 20.5.-11.7. Arvonta suoritetaan 12.7.

Vaihtoplus Oulu 20.5.-18.7. Arvonta suoritetaan 19.7.

Kilpailuun voi osallistua vain paikanpäällä liikkeessä täyttämällä kilpailukupongin. Kilpailuun osallistuminen ei vaadi ostoa tai koeajoa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet. Voittaja arvotaan viikkoa ennen ko. festarin alkua ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen myös Vaihtoplussan Facebook-sivulla. Lue tarkemmat säännöt tästä.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.