Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Huolenpitosopimus vaihtoautoihin

Huolenpitosopimus - järkevä tapa huolehtia vaihtoautosta

Huolenpitosopimus on autoilijaystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän ja helpon tavan huolehtia käytetyn autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi.

Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista sopimusehtojen puitteissa. Kaikissa autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään tietysti vain laadukkaita alkuperäisiä varaosia ja parasta merkkikohtaista ammattiosaamista.

Mihin autoihin Huolenpitosopimus on tehtävissä?

Mikäli myynnissä olevassa vaihtoautossa on ollut Veho-konsernin Huolenpitosopimus, voi uusi omistaja mahdollisesti jatkaa sopimusta.

Sopimus voidaan tehdä vaihtoautoon, kun sopimuksen katkosajaksi tulee maksimissaan 2kuukautta. Auto voi olla ostettu myös muualta kuin Vehosta tai Vaihto+ liikkeestä. Uusi omistaja maksaa mahdollisen katko-ajan, joka voi olla maksimissaan kaksi kuukautta sekä mahdollisen aktivointimaksun. Kaikissa tapauksissa, uuden omistajan tulee tehdä sopimus kuukauden sisällä omistajaksi tulostaan.

Huolenpitosopimuksen voit saada seuraaviin merkkeihin; Ford, Honda, Mercedes-Benz, Škoda ja smart, mikäli kyseisessä autossa on aiemmin ollut Veho-konsernin huolenpitosopimus.

Laajat ja laadukkaat palvelut käytössäsi

Huolenpitosopimus kattaa maahantuojan/valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta ja käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset. Myös polttimoiden ja pyyhkijänsulkien vaihto huoltojen välillä kuuluu huolenpitosopimuksen piiriin. Palvelusisältöä voit kasvattaa halutessasi myös seuraavilla lisäpalveluilla; renkaiden säilytyspalvelu, kesä- ja talvipyörien kausivaihdot sekä sijaisauto huollon/korjauksen ajaksi.

Joustaa ajomääräsi mukaan

Sopimus voi ulottua pisimmillään aina 10 vuoteen tai 200 000 km asti. Sopimushinta määritetään juuri sinun autonkäyttösi mukaan, ottaen huomioon ostamasi auton merkki, malli sekä arvio vuosittaisesta ajosuoritteesta. Sopimusta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana, mikäli vuotuinen ajomääräsi poikkeaa alun perin arvioidusta ja muutos huomioidaan sopimuksen hinnassa. Luonnollisesti voit myös milloin tahansa halutessasi irtisanoa sopimuksesi päättymään kesken sopimuskauden. Sopimuksen katkaisun yhteydessä auton ajokilometrimäärä tarkistetaan ja mikäli se on ollut isompi kuin sopimukseen arvioitu kilometrimäärä, tehdään tasauslasku. Mikäli sopimukseen merkitty ajokilometrimäärä ajetaan täyteen ennen sopimukseen merkittyä päättymispäivämäärää, eikä sopimukseen tehdä kilometrimuutosta, tulee sopimus maksaa myös ajallisesti loppuun asti.

Mitä hyötyjä huolenpitosopimus tarjoaa?

  • Matala kynnys päästä mukaan autokulujen hallintaan.
  • Huolenpitosopimus sisältää huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen.
  • Huolenpitosopimuksella budjetoit kulut tasaisemmin eikä huolto- ja korjaustoimenpiteet aiheuta talouteesi kulupiikkejä.
  • Huolenpitosopimuksella varmistat, että sinulla ei ole ennalta arvaamattomia kuluja vioista tai korjaustarpeista.
  • Huolenpitosopimuksen omaava auto on suosittu myös jatkossa, koska sopimuksen voi siirtää uudelle omistajalle ja uusi omistaja voi olla varma auton hyvästä kunnosta myyntihetkellä.
  • Sopimus on voimassa Veho Autotaloissa ja Mercedeksen ja Smartin kohdalla koko maan kattavassa huoltoverkostossa.

 

 

 Huolenpitosopimuksen aktivointi

Auton huolto-ohjelmaan vaikuttaa aika ja kilometrit, näin ollen auton sopimukseton ajanjakso vaikuttaa sopimuksen aktivointimaksuun. Huolenpitosopimuksen jatkon mahdollisuuden sekä aktivointimaksun suuruuden voit tarkistaa lähimmästä Vaihtoplus- liikkeestä.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.