Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Ilmianna itsesi koeajolle

Suosittelemme, että koeajat sinua kiinnostavan käytetyn auton aina ennen ostoa. Me kuitenkin ymmärrämme, että sinulla on parempaakin tekemistä kuin odotella autoliikkeessä koeajolle pääsyä. Kerro meille milloin olet tulossa, niin me laitamme auton valmiiksi koeajoa varten. 

Jos olet jo löytänyt sinua kiinnostavan auton tai autot, voit täyttää yhteydenotto lomakkeen suoraan auton sivulta. Mikäli kuitenkin vielä etsit sopivaa niin soita myyjällemme, joka kertoo mielellään toiveitasi vastaavista vaihtoehdoista. 

Samalla voit kertoa myös mahdollisesta vaihtoautostasi ja esim. rahoitustarpeistasi, jolloin valmistelemme myös tarjouksen tuloasi varten. Näin pääset uuden käytetyn auton ostossa eteenpäin kertaheitolla ja sinulla on oma myyjä valmiina palvelemaan juuri sinua!

Autohaku

Liikkeiden yhteystiedot


Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.