Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Auton ostaminen

Ostopäätöksen syntyessä Vaihto+:n myyjät hoitavat kaikki auton asiapaperit, rekisteröinnin ja vakuutuksen puolestasi. Odotusajan voit viettää viihtyisässä liikkeemme kahvilassa tai mukavissa tuoleissa odotellen tai vaikka asioilla käyden. Kaupat voit tehdä myös puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Vaihto+:ssa auton osto tapahtuu nopeasti ja sinulle vaivattomasti.

Kuinka maksan helposti Vaihto+:sta ostamani auton?

Suosittelemme, että maksat auton omassa verkkopankissasi etukäteen. Kaikki auton ostoon liittyvät asiapaperit voidaan tehdä jo etukäteen. Tiedot maksua varten saat myyjältämme. Kaikista liikkeistämme löytyy myös asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja päätelaitteita, joten voit suorittaa maksun turvallisesti verkkopankissasi myös liikkeissämme. Sinun tarvitsee vain ottaa verkkopankkitunnuksesi mukaan liikkeeseen.

Voit maksaa myös pankkikortilla. Muista tarkistaa kortin vuorokausikohtaiset maksurajat pankilta.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.