Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Vaihtoplus-tiepalvelu - apua vuoden jokaisena päivänä

Kaikesta huolimatta, matka saattaa joskus keskeytyä ja silloin Vaihtoplus-tiepalvelu auttaa sinua autoiluun liittyvissä yllättävissä tilanteissa. Ajatuksenamme on, että voisit käyttää meiltä ostamaasi autoa siihen mihin se on tarkoitettu, eli liikkumiseen.

Vaihtoplus-tiepalvelu auttaakin vuoden jokaisena päivänä, 24h vuorokaudessa numerossa 010 569 2500.

Soita tästä Vaihtoplus-tiepalveluun

Tätä on Vaihtoplus-tiepalvelu:

  • Vaihtoplus-tiepalvelu auttaa yllättävissä tilanteissa, esim. renkaan puhkeaminen, polttoaineen loppuminen kesken matkan, tai kun jokin muu tekninen ongelma keskeyttää matkasi.
  • Tavoitteena matkan jatkuminen yllättävän teknisen ongelman ilmetessä.
  • Tekninen neuvonta.
  • Tiellä korjaaminen.
  • Hinaus lähimmälle Vaihtoplussan valtuuttamalle asianmukaiselle sopimuskorjaamolle.
  • Jos autoasi ei saada kuntoon kahdessa tunnissa avun saapumisesta, käytettävissäsi on sijaisauto (A-luokka pieni auto, max: 3-vrk.). Ajoneuvoluokan korotus mahdollinen asiakkaan henkilökohtaisella lisämaksulla, sijaisautotoimittajan autojen saatavuuden ja hinnaston erotuksen mukaan.

Me välitämme sinusta myös autokaupan jälkeen.

Sen johdosta tarjoammekin Vaihtoplus-tiepalvelun ja Vaihtoplus-turvan lisäksi mutkattomat ja joustavat huoltopalvelut, autosi huoltamiseksi tai nopeasti kuntoon saattamiseksi.

Voit etsiä sinua lähimmän valtakunnallisen sopimuskorjaamomme toimipisteen oheisen linkin kautta*.

Bosch Service korjaamohaku

Sopimuskorjaamomme suorittavat Vaihtoplus-tiepalvelun ja Vaihtoplus-turvan kautta tulleiden tapausten lisäksi normaalit vuosi- ja määräaikaishuollot sinulle laadukkaasti sekä kilpailukykyiseen hintaan.

*Jos havaitset ostamassasi autossa jotain yllättävää vikaa tai puutteita, jotka eivät vaadi välitöntä hinaus- tai korjauspalvelua, niin kerro meille ongelmastasi jättämällä palautetta ja katsotaan yhdessä, mitä asialle voidaan tehdä.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.