Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Vaihto+ Tiepalvelu - apua vuoden jokaisena päivänä

Kaikesta huolimatta, matka saattaa joskus keskeytyä ja silloin Vaihto+ Tiepalvelu auttaa sinua autoiluun liittyvissä yllättävissä tilanteissa. Ajatuksenamme on, että voisit käyttää meiltä ostamaasi autoa siihen mihin se on tarkoitettu, eli liikkumiseen.

Vaihto+ Tiepalvelu auttaakin vuoden jokaisena päivänä, 24h vuorokaudessa numerossa 010 569 2500.

Soita tästä Vaihto+ Tiepalveluun

Tätä on Vaihto+ Tiepalvelu:

  • Vaihto+ Tiepalvelu auttaa yllättävissä tilanteissa, esim. renkaan puhkeaminen, polttoaineen loppuminen kesken matkan, tai kun jokin muu tekninen ongelma keskeyttää matkasi.
  • Tavoitteena matkan jatkuminen yllättävän teknisen ongelman ilmetessä.
  • Tekninen neuvonta.
  • Tiellä korjaaminen.
  • Hinaus lähimmälle Vaihto+ valtuuttamalle asianmukaiselle sopimuskorjaamolle.
  • Jos autoasi ei saada kuntoon kahdessa tunnissa avun saapumisesta, käytettävissäsi on sijaisauto (A-luokka pieni auto, max: 3-vrk.). Ajoneuvoluokan korotus mahdollinen asiakkaan henkilökohtaisella lisämaksulla, sijaisautotoimittajan autojen saatavuuden ja hinnaston erotuksen mukaan.

Vaihto+ Tiepalvelu on voimassa kotimaassa 12 kk auton ostosta veloituksetta!

Me välitämme sinusta myös autokaupan jälkeen.

Sen johdosta tarjoammekin Vaihto+ Tiepalvelu ja Vaihto+ Turva palveluiden lisäksi sinulle mutkattomat ja joustavat huoltopalvelut, autosi huoltamiseksi tai nopeasti kuntoon saattamiseksi.

Voit etsiä sinua lähimmän valtakunnallisen sopimuskorjaamomme toimipisteen oheisten linkkien kautta*.

Bosch Service korjaamohaku

Autoasi korjaamohaku

Sopimuskorjaamomme suorittavat Vaihto+ Tiepalvelu ja Vaihto+ Turva tapausten lisäksi normaalit vuosi- ja määräaikaishuollot sinulle laadukkaasti sekä kilpailukykyiseen hintaan.

*Jos havaitset ostamassasi autossa jotain yllättävää vikaa tai puutteita, jotka eivät vaadi välitöntä hinaus tai korjauspalvelua, niin kerro meille ongelmastasi Ota yhteyttä tai Jätä palautetta lomakkeella ja katsotaan yhdessä, mitä asialle voidaan tehdä.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.