Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI VAIHTOPLUS VUOKRAUS EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ SAATAVILLA. HALUTESSASI VOIT TIEDUSTELLA VUOKRA-AUTOJA SIXTILTÄ.

Seuraa meitä Facebookissa, niin tiedät ensimmäisenä ajankohtaiset Vaihtoplus-uutiset. 

Vuokraa ensin, omista vasta sitten

Vaihtoplus-vuokraus on uusi palvelutuotteemme asiakkaille, jotka harkitsevat auton ostoa tai vaihtoa. Tarjoamme nopean ratkaisun lyhytaikaiseen liikkumistarpeeseen ja/tai mahdollisuuden tutustua kiinnostavaan vaihtoautoon ennen sen ostoa.

Vuokrauksen kesto on joustava, yhdestä kuukaudesta aina vuoteen. Vuokrattavat autot ovat huolellisesti tarkastettuja ja huollettuja vaihtoautovarastomme yksilöitä. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti, ja alla näkyvien autojen lisäksi kannattaa tiedustella muitakin vaihtoehtoja! Vuokrattava auto on 1-3 vuotta vanha ja maksimissaan 100 tkm ajettu. Kaikki autot eivät ole vuokrattavissa.

Autot vuokrataan toimipisteestä missä auto sijaitsee.

Auton vuokraajan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja hänellä tulee olla suomalainen ajokortti sekä pankki- tai luottokortti (VISA Electron ei ole hyväksytty maksutapa).

Kuinka Vaihtoplus-vuokraus toimii?

 • Etsi vuokrattavien autojen valikoimasta sinulle sopiva auto
 • Varaa auto lähettämällä viesti verkkosivuiltamme tai soittamalla myyjälle
 • Nouda auto liikkeestämme ja tee vuokra-sopimus myyjän kanssa
 • Vuokrauksen lopuksi palauta auto samaan liikkeeseen ja tarkasta auto myyjän kanssa

Todella helppoa ja vaivatonta ja muista, että halutessasi voit myös ostaa vuokraamasi auton meiltä. Hyvitämme 50% vuokrauksen hinnasta mikäli päädyt ostamaan vuokraamasi auton!

Voit varata auton enintään kahden (2) arkipäivän päähän, koska autovalikoimamme koostuu myynnissä olevista vaihtoautoista emmekä voi sitoa autoja odottamaan. Huomaathan, että auton tilanne saattaa muuttua lyhyelläkin varoitusajalla mikäli autosta on kiinnostunut toinen ostaja.

Vuokrattavia vaihtoautoja löytyy kaikista liikkeistämme ja vuokraus voi kestää 1-12kk sinun tarpeidesi mukaan.

Hinnat & ehdot

Hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen autovuokraamoihin verrattuna ja meiltä löytyy tilavia, tehokkaita sekä ekologisia vaihtoehtoja, selkeällä auton myyntihintaan perustuvalla hinnoittelulla.

Myyntihinta Vuokrahinta
0 - 14.999€ 399€/kk
15.000 - 24.999€ 499€/kk
25.000 - 34.999€ 699€/kk
35.000 - 44.999€ 799€/kk
45.000 - 54.999€ 999€/kk
55.000 - 74.999€ 1.299€/kk
75.000 - 149.999€ 1.899€/kk

 

Kuukausihintaan sisältyy:

 • Vuokrapäivät
 • Ajoneuvo- ja käyttövoimaverot
 • Kolari- ja varkausvakuutus. Omavastuu 900 euroa. Omavastuun tiputus 200 euroon - 150 euroa/kk lisämaksusta vuokrahintaan
 • Huollot ja sääolosuhteisiin sopivat renkaat
 • Arvonalentuma
 • 2000 ajokilometriä kuukaudessa, ylikm 0,25 €/km
 • ALV 24%


Katso tästä autot, jotka voit vuokrata.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.