Löysitkö sen oikean?

Auton varaaminen

Voit varata haluamasi vaihtoauton ostoa varten maksamalla 200 € varausmaksun (max. 3vrk. varauksen maksutapahtumasta lukien). Maksettuasi varausmaksun, poistamme auton myynnistä verkosta kauppojen tekoa varten. Näin kukaan muu ei ehdi ostamaan autoa ennen sinua. Myyjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kun olemme saaneet tiedon varauksestasi.

Varausmaksun maksettuasi saat hetken kuluttua varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varausmaksu vähennetään kauppasummasta. Lopullinen kauppasopimus ja maksutapavalinnat tehdään myyjän kanssa.

Varaa auto

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

S E-hybrid Platinum Edition **Panorama / Nahat / Bose®**

2017 Bensiini ZMS-124

Auton varaajan tiedot

Tietosi
Tietosuojaseloste

Verkkosivuilla ilmoitetut tuotekohtaiset kokonaishinnat sisältävät aina voimassa olevan arvonlisäveron sekä arvioidun autoveron ellei toisin mainita. Vaihtoplussalla on oikeus muuttaa olemassa olevia hintoja ja olla myymättä tuotetta ilmoitettuun hintaan, mikäli kyseessä on selkeä hintavirhe. Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Vaihtoplus voi vedota tapahtuneeseen virheeseen ja sen johdosta pidättää oikeuden tilauksen perumiseen. Mikäli myyjä näkee tarpeelliseksi muuttaa verkkopalvelussa esitettyä hintaa, ostajalla on oikeus perua kauppa eikä tästä aiheudu ostajalle kustannuksia.