Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

VAIHTOPLUS ON KÄYTETTYJEN AUTOJEN ERIKOISLIIKE

Vaihtoplus perustettiin vuonna 2002 ja se on osa monien tuntemaa, suomalaista Veho-konsernia. Vaihtoplussan liiketoiminta keskittyy edullisten, mutta luotettavien vaihtoautojen myyntiin verkkokaupan ja viiden kivijalkaliikkeen kautta. Vaihtoplussalla on Lloyd's Registerin myöntämät ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 sekä OHSAS 18001:2007 laatu-, ympäristö-, ja työturvallisuussertifikaatit.

Vaihtoautomyynin lisäksi Vaihtoplus ostaa käytettyjä autoja niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä. Tuomme autoja myös Ruotsista ja Saksasta. Asiakkaan on helppo löytää sopivan hintainen ja kokoinen auto itselleen Vaihtoplussan satojen autojen valikoimasta. Liikkeessä asioidessa asiakas saa täyden palvelun kokemuksen, koska Vaihtoplus tarjoaa myös rahoituksen, vakuutuksen, lisäturvan ja tiepalvelun käytettyyn autoon. Vaihtoplus on asiakkaalle luotettava ja mukava paikka autokaupoille.

Liikkeiden yhteystiedot ja aukioloajat


Vaihtoplus Ideapark

Ideaparkinkatu, 37570 Lempäälä


Avaa yhteystiedot

Vaihtoplus Oulu

Tyrnäväntie 6, 90400 Oulu


Avaa yhteystiedot

Vaihtoplus Tampere

Taninkatu 3, 33400 Tampere


Avaa yhteystiedot

Vaihtoplus Turku

Vesilaitoksentie 2, 21200 Raisio


Avaa yhteystiedot

Vaihtoplus Vantaa

Mäkituvantie 3, 01510 Vantaa


Avaa yhteystiedot

Laskutustiedot

Avaa Laskutustiedot


Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.