Vaihtoplus laajenee - uusi vaihtoautomyymälä Jyväskylään!

Vaihtoplus-ketju laajentaa toimintaansa avaamalla uuden vaihtoautomyymälän Jyväskylään loppuvuonna 2022.

Vaihtoplus keskittyy isommissa kaupungeissa toimiviin yksiköihin, joissa tarjonta kattaa ajoneuvot henkilöautoista pakettiautoihin. Uuden liikkeen avaaminen Jyväskylään tekee asioinnin meillä edelleen helpommaksi.

Vuonna 2002 perustettu Vaihtoplus toimii tällä hetkellä viidellä paikkakunnalla: Tampereella, Lempäälässä, Raisiossa, Oulussa ja Vantaalla. Jyväskylään avattava vaihtoautomyymälä toimii myös muista Vaihtoplus-liikkeistä myytyjen vaihtoautojen noutopaikkana.

Keski-Suomessa toimintansa aloittavan myymälän myötä Vaihtoplussan maantieteellinen kattavuus kasvaa samaan aikaan kun panostamme digitaalisiin kanaviin. Auton hankkiminen Vaihtoplussalta on helppoa myös digitaalisissa kanavissamme: Asiakkaat voivat jutella chatissa myyjän kanssa, tutustua autoon videoesittelyssä, allekirjoittaa dokumentit sähköisesti ja saada auton kuljetettuna kotipihalle. Uutena palveluna asiakas voi myös varata vaihtoauton verkkosivujen kautta. Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavasti vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle sopivin tapa ja paikka asioida kanssamme.

Vaihtoplus toteuttaa kattavuuden strategiaa myös myymälöiden valikoiman osalta: Vaihtoplus ostaa ja myy käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja kaikissa hintaluokissa. Hintahaarukkamme on hyvin laaja, tuhannesta eurosta yli 100 000 euroon. Vaikka edustamme kaikenhintaisia autoja, keskitymme ajoneuvoihin, joilla on vahva kysyntä. Vastaamme näin tehokkaasti ostajien tarpeeseen.

 

Tutustu Vaihtoplussan autovalikoimaan         

Katso liikkeiden yhteystiedot