Vaihtoplus on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo kaksi vuosikymmentä

Käytettyjen autojen asiantuntija on palvellut tyytyväisiä auton ostajia 20 vuotta. 

Vaihtoplussan periaatteena on alusta asti ollut tarjota autoilijoille luotettavaa ja asiantuntevaa tukea ajokin hankintaan. Ajatus on edelleen sama, vaikka ostamisen vaihtoehdot ovat ajan myötä lisääntyneet.

Auton hankkiminen on simppeliä myös kokonaan netissä. Myyjän kanssa voi jutella chatissa, autoon tutustua videoesittelyssä, allekirjoittaa dokumentit sähköisesti ja saada auton kuljetettuna kotipihalle.

Uutena ominaisuutena kiinnostunut ostaja voi varata auton verkkosivujen kautta. Toki paikan päälle liikkeeseen tulevat asiakkaat saavat yhtä hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Jokainen voi valita itselleen parhaiten sopivan ostotavan.

Luotettava palvelu autoilijan tarpeen mukaan

Vaihtoplus ostaa ja myy käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja kaikissa hintaluokissa. Hintahaarukka on hyvin laaja alkaen 1000:sta eurosta yli 100 000 euroon asti. Yritys hankkii myytäväksi nimenomaan niitä autoja, joilla on kysyntää.

Pitkään alalla toiminut yritys panostaa vastuulliseen ja luotettavaan palveluun. Vaihdossa saapuvat autot tarvittaessa katsastetaan sekä huolletaan.

Meillä on kaikissa liikkeissä yhtenäinen prosessi autojen saapuessa, kertoo myyntipäällikkö Mikko Rautanen. “Ostajalla on tietenkin kuluttajansuoja, ja lisäksi meiltä voi ostaa Turva-palvelun lisäturvaksi.”

Rautanen korostaa kattavaa palvelua. Rahoitus ja vakuutus hoituvat oston yhteydessä. Erottavana tekijänä yrityksellä on kaupankäynnin kyljessä vuokrauspalvelu.

Vaihtoplus tarjoaa autoja vuokralle 1-12 kuukaudeksi. Auton voi hankkia vaikka kesäksi, tai kokeilla uutta käyttövoimaa matalalla kynnyksellä. Jos haluaakin ostaa vuokraamansa auton, myyntihinnasta vähennetään puolen vuokra-ajan hintaa vastaava summa.

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Neljä vuotta Vaihtoplus Ideaparkissa työskennelleen Mikko Rautasen tie on vienyt myyjästä myyntipäälliköksi. Alalla on kysyntää ja uramahdollisuuksia motivoituneille tekijöille. Kaksi vuosikymmentä alalla toiminut yritys kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

“Jos autot ja asiakastyö kiinnostavat, niin rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä”, Rautanen kannustaa. “Meillä on helppo viihtyä loistavan yhteishengen ansiosta. Parasta on, kun pystyy ylittämään asiakkaan odotukset.”

Asiantunteva myyjä osaa kertoa tekniikasta ja voimalinjoista sekä etsiä ratkaisut asiakasta askarruttaviin kysymyksiin. Kuskin tarpeisiin etsitään yhdessä sopiva ajokki.

Auton osto on monelle unelman toteuttamista. “Se on myös päivittäinen kulkuväline, jolla on oikeasti väliä. Me autamme löytämään sen oikean, joka tuo hyvän fiiliksen joka kerta ratin taakse istuessa.”

 

Tutustu Vaihtoplussan autovalikoimaan