Vaihtoplus Autoarvio (1/4)

Saat arvion autostasi tekstiviestinä. Autoarvion hyvityshinta perustuu markkinatilastoihin toteutuneista autokaupoista. Palvelu on maksuton ja voit arvioida max. kolme autoa viikossa.

Palvelu toimii seuraavasti: Täytä alla olevat tietosi ja lähetämme puhelimeesi PIN-koodin, jolla pääset palvelun käyttäjäksi. Sen jälkeen täytä yhteystietosi ja auton tiedot, niin saat autosi hinta-arvion näytölle ja sähköpostiisi.

1. Syötä tarjoamasi auton rekisterinumero ja ajomäärä sekä puhelinnumerosi. Klikkaa sen jälkeen ‘Lähetä PIN-koodi’-painiketta.


2. Syötä tekstiviestinä saamasi PIN-koodi ja klikkaa 'Vahvista PIN-koodi'-painiketta.

Vaihtoplus autoarvio ei sido sinua myymään autoa arvioidulla hinnalla, eikä liikettä ostamaan autoasi arvioidulla hinnalla. Lopullinen sitova vaihtoauton arvio tehdään Vaihtoplus-liikkeessä. Lopullisessa arviossa otamme huomioon myös auton kunnon, huoltohistorian ja varusteet.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.