Lisäpalvelut

REKLAMAATIO

Jos havaitset ostamassasi tuotteessa virheen, täytä oheinen lomake.

Ilmianna itsesi koeajolle

Haluatko sujuvaa palvelua? Kerro meille milloin haluat tulla koeajolle niin me valmistelemme auton sinua varten.

VAIHTOPLUS-TURVA

Turva kattaa kaiken sen mitä vakuutus ei kata ja maksamasi omavastuu on kohtuullinen. Vaihtoplus-turvan ansiosta käytetyn auton omistaminen on huoletonta.
Ostaessasi meiltä vaihtoauton voimme toimittaa sen kotiovellesi. Toimituslaskuri kertoo sinulle kotiinkuljetuksen hinnan.

Vaihtoplus-rahoitus

Meidän kauttamme saat myös valmiiksi kilpailutetun rahoituksen uuteen vaihtoautoosi. Rahoitus onnistuu jopa ilman käsirahaa.

Vaihtoplus-vakuutus

Meiltä saat sinulle sopivan ja valmiiksi kilpailutetun kaskovakuutuksen ilman, että menetät jo olemassa olevia bonuksiasi.
VAIHTOAUTON OSTAMINEN
Meillä saa palvelua. Sopivan vaihtoauton löydyttyä Vaihtoplussan myyjät hoitavat kaikki auton asiapaperit, rekisteröinnin ja vakuutuksen puolestasi. Meillä käytetyn auton osto on sinulle vaivatonta ja sujuvaa. Voit ostaa mistä liikkeestä tahansa ja  noutaa  lähimmästä, tarvittaessa kuljetamme auton myös kotiisi. 
Vaihtoplus-vuokraus on uusi palvelutuotteemme asiakkaille, jotka harkitsevat auton ostoa tai vaihtoa. Tarjoamme nopean ratkaisun lyhytaikaiseen liikkumistarpeeseen ja/tai mahdollisuuden tutustua kiinnostavaan vaihtoautoon ennen sen ostoa.
Vaihtoplus palvelut -Esite
Lataa esite ja tutustu kaikkiin Vaihtoplussan tarjoamiin palveluihin.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.