Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Palvelut

Ilmianna itsesi koeajolle

Haluatko sujuvaa palvelua? Kerro meille milloin haluat tulla koeajolle niin me valmistelemme auton sinua varten.

Vaihtoauton ostaminen

Vaihtoauton ostaminen on helppoa. Sopivan vaihtoauton löydyttyä Vaihtoplussan myyjät hoitavat kaikki auton asiapaperit, rekisteröinnin ja vakuutuksen puolestasi. Meillä käytetyn auton osto on sinulle vaivatonta ja sujuvaa.

Vaihtoplus -leasing

Yrittäjälle auton hankinta leasingsopimuksella on järkiratkaisu. Leasing auttaa budjetoinnissa ja vapauttaa pääomaa sekä resursseja ydinliiketoiminnan käyttöön. Yrityksen tase kevenee ja henkilökunnan aikaa säästyy.

Vaihtoplus -rahoitus

Meidän kauttamme saat myös valmiiksi kilpailutetun rahoituksen uuteen vaihtoautoosi. Rahoitus onnistuu jopa ilman käsirahaa.

Vaihtoplus -vakuutus

Meiltä saat sinulle sopivan kaskovakuutuksen ilman, että menetät jo olemassa olevia bonuksiasi.

Vaihtoplus -tiepalvelu

Haluamme, että meiltä ostettua autoa voit käyttää siihen mihin se on tarkoitettu, eli liikkumiseen. Vaihtoplussan 24h tiepalvelu auttaa yllättävissä tilanteissa, esim. renkaan puhkeaminen, polttoaineen loppuminen kesken matkan, tai kun jokin muu tekninen ongelma keskeyttää matkasi.

Vaihtoplus -turva

Uuden auton turvaa käytettyyn autoon. Turva kattaa kaiken sen mitä vakuutus ei kata ja maksamasi omavastuu on kohtuullinen.

Vaihtoplus -kotiintoimitus

Ostaessasi meiltä vaihtoauton voimme toimittaa sen kotiovellesi.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.