Vaihtoplus-vakuutus

Vaihtoplussasta saat myös parhaan kaskovakuutuksen uuteen vaihtoautoosi. Me olemme kilpailuttaneet vakuutusyhtiöt ja vertailleet sisällöt puolestasi ja voimme tarjota kattavan vakuutuksen järkevään hintaan. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: peruskasko tai laajakasko.  Vaihtoplus-kaskosta saat 15% erityisalennuksen. Vaihtoplus-vakuutuksen saa henkilöasiakkaiden yksityiskäyttöisiin käytettyihin henkilö- ja pakettiautoihin. Auton hinta max. 150 000€ ja teho max. 250kW.

Vaihtoplus liikennekasko saatavilla rahoituksen yhteyteen alk. 59 €/kk. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain auton rahoitus kk-erän yhteydessä (edellyttää Lähi-Tapiolan rahoitusta, ei kerrytä bonusta).

Palveluntarjoaja LähiTapiolan alueyhtiöt. Vaihtoplus toimii LähiTapiolan asiamiehenä. LähiTapiola toimii vakuutuksen osalta asiakkaiden henkilötietojen rekisterinpitäjänä, lisätietoja LähiTapiolan sivuilta.Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.