Luotettavasti vaikka kotisohvalta

Ostaminen etänä

Valikoimastamme löytyy satoja vaihtoautoja. Sopivan auton etsiminen on helpointa verkkosivujemme autohaulla, vaikka saa meille tulla potkimaan renkaitakin. Auton löydyttyä voit tulla liikkeeseemme koeajolle ottamalla myyjään yhteyttä. Koeajon jälkeen alan ammattitaitoisimmat myyjämme hoitavat kaikki auton asiapaperit, rekisteröinnin ja vakuutuksen puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit tehdä autokapat myös etänä ja me toimitamme auton kotiosoitteeseesi. Vaihtoplussassa käytetyn auton osto on vaivatonta, mutta silti luotettavaa.

Auton ostaminen etänä

Yhä suositumpaa on ostaa auto täysin kontaktittomasti - verkossa.

Löysitkö kiinnostavan auton? Ota seuraavaksi meihin yhteyttä. Myyjämme palvelevat niin perinteisen puhelimen, Whatsappin kuin sähköpostinkin kautta. Myyjä voi esitellä auton sinulle livenä Whatsappin videopuhelussa tai lähettää kuvaamansa videon autosta Whatsapilla. Voit myös varata auton itsellesi, jotta muut eivät pääse käsiksi uuteen autoosi ennen ostopäätöstäsi.

Olitpa sitten miten tahansa yhteydessä meihin, voit samalla sopia myyjän kanssa vaihdossa tulevasta autosta ja välirahasta. Sivujemme kautta voit lähettää vaihdokista kaikki tarvittavat tiedot ja myyjä voi antaa alustavan hinta-arvion nopeastikin.

Rahoitus, vakuutus, rekisteröinti ja lisäpalvelut on sen jälkeen mahdollista hoitaa myyjän kanssa etänä. Kun kaupat on sovittu, uusi auto voidaan toimittaa kotiovellesi ja pääset koeajamaan uuden autosi. Kun molemmat osapuolet ovat todenneet autot esitietojen mukaisiksi allekirjoitetaan kauppapaperit. Etäkaupat voit tehdä kevein mielin, koska toimituspäivän jälkeen sinulla on vielä 14 vuorokauden täysi palautusoikeus.

 Näin se toimii:

  1. Sopiva auto löytynyt, hienoa!
  2. Pyydä myyjää esittelemään auto Whatsappissä
  3. Sovi myyjän kanssa rahoituksesi, vaihdossa tulevan auton hinta, lisäpalvelut jne. esittelyn yhteydessä
  4. Auto toimitetaan kotiisi tai työpaikalle sovitusti
  5. Kun molemmat osapuolet ovat koeajaneet autot, allekirjoitetaan kauppapaperit

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotekohtaiset kokonaishinnat sisältävät aina voimassa olevan arvonlisäveron sekä arvioidun autoveron ellei toisin mainita. Vaihtoplussalla on oikeus muuttaa olemassa olevia hintoja ja olla myymättä tuotetta ilmoitettuun hintaan, mikäli kyseessä on selkeä hintavirhe. Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Vaihtoplus voi vedota tapahtuneeseen virheeseen ja sen johdosta pidättää oikeuden tilauksen perumiseen. Mikäli myyjä näkee tarpeelliseksi muuttaa verkkopalvelussa esitettyä hintaa, ostajalla on oikeus perua kauppa eikä siitä aiheudu ostajalle kustannuksia.