Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä mm. tilastointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä verkkopalveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Sulje

Vaihto+ Kotiintoimitus - helpompaa autokauppaa.

Autokuume ja hieno auto löytynyt kaukaa kotoasi, ei hätää..

Vaihto+ kotiintoimituspalvelu auttaa ja tekee auton ostamisesta helppoa ja vaivatonta.

Toimitamme halutessasi auton kotiovellesi, työpaikallesi tai vaikka kesämökille sovittuna aikana. Toimituspalvelumme palvelee kotimaassa sekä myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Valitse haluamasi auto palvelustamme ja soita tai lähetä meille sähköpostia. Ammattitaitoiset myyjämme kertovat valitsemasi ajoneuvon tarkat tiedot ja ominaisuudet. Jos sinulla on vaihtoauto, niin myyjämme kertovat vaihtoautosi hyvityshinnan ja kauppaan johtavan välirahan. Voitte sopia samalla myös rahoituksesta, vakuutuksesta ja muista laadukkaista lisäpalveluistamme.

Kun kauppa on sovittu, toimitamme auton sinulle sovittuun paikkaan ja sovittuna aikana. Saat tarkastaa auton ja suorittaa koeajon. Kauppa on sitova vasta, kun molemmat osapuolet ovat nähneet autot ja todenneet ne sovitun mukaisiksi. Kotiintoimituspalvelu on turvallinen, koska toimitetulla autolla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa vasta toimituspäivästä.

Tarkemmat palautusehdot klikkaamalla tästä

Tervetuloa elämäsi helpoimmille autokaupoille!

Toimituslaskuri

Valitse toimipiste:
Toimitusosoite:

Huomioithan toimituslaskurissa, että reiluun Vaihto+ malliin maksat toimituksen vain toimitusosoitetta lähimmästä Vaihto+ pisteestä alkaen.

Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho käsittelee henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.