Vaihtoplus-kotiintoimitus

Autokuume ja hieno auto löytynyt kaukaa kotoasi, ei hätää..

Vaihtoplus-kotiintoimituspalvelu auttaa ja tekee auton ostamisesta helppoa ja vaivatonta.

Toimitamme halutessasi auton kotiovellesi, työpaikallesi tai vaikka kesämökille sovittuna aikana. Toimituspalvelumme palvelee kotimaassa sekä myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Valitse haluamasi auto palvelustamme ja soita tai lähetä meille sähköpostia. Ammattitaitoiset myyjämme kertovat valitsemasi ajoneuvon tarkat tiedot ja ominaisuudet. Jos sinulla on vaihtoauto, niin myyjämme kertovat vaihtoautosi hyvityshinnan ja kauppaan johtavan välirahan. Voitte sopia samalla myös rahoituksesta, vakuutuksesta ja muista laadukkaista lisäpalveluistamme.

Kun kauppa on sovittu, toimitamme auton sinulle sovittuun paikkaan ja sovittuna aikana. Saat tarkastaa auton ja suorittaa koeajon. Kauppa on sitova vasta, kun molemmat osapuolet ovat nähneet autot ja todenneet ne sovitun mukaisiksi. Kotiintoimituspalvelu on turvallinen, koska toimitetulla autolla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa vasta toimituspäivästä.

Tarkemmat palautusehdot löydät tästä.

Tervetuloa elämäsi helpoimmille autokaupoille!

Toimituslaskuri

Toimitus lähimpään toimipisteeseen veloituksetta!
Reiluun Vaihtoplus malliin maksat toimituksen vain toimitusosoitetta lähimmästä Vaihtoplus pisteestä alkaen


Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.