Vaihtoplus-rahoitus joustava tapa hankkia uusi auto

Kun olet löytänyt toiveitasi vastaavan auton, niin asiantuntevat automyyjämme neuvovat tarpeisiisi sopivan rahoitusratkaisun. Suosituin rahoitusmuoto on osamaksurahoitus, jossa voit valita kiinteän kuukausierän suuruuden oman budjettisi mukaisesti. Vaihtoplus hoitaa puolestasi rahoituksen käytännön järjestelyt. Sopivan kuukausierän räätälöinnissä huomioidaan käsirahan ja suuremman viimeisen erän määrä sekä sopimuksen pituus.

  • Rahoituspäätöksen saat heti autoliikkeessä. 
  • Korko on kiinteä koko laina-ajan.
  • Ei huolta nousevista koroista.
  • Rahoitus onnistuu jopa ilman käsirahaa.
  • Auto toimii vakuutena, muita vakuuksia ei tarvita.

Sopimuksen pituus 1–6 vuotta. Rahoituksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös ja kaskovakuutus. Rahoitus onnistuu jopa ilman käsirahaa. Myyjämme kertovat mielellään myös muista rahoitusratkaisuista.

Esimerkkejä osamaksurahoituksen kk-maksuista:

Vaihtoplus rahoitusesimerkkejä
Laskelmassa käytetty korko 6,9% ja käsittelymaksu 12€ sisältyvät kuukausierään. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko esim. 15000€ luotolle, 60kk maksuajalla on 8,92% ja luottohinta 18498,65€. Luottosuhteen perustamiskustannus 249€.


Yhteydenotto

Täytä vähintään tähdellä (*) merkityt tiedot.

Veho ja Vaihtoplus käsittelevät henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää Vehon tietosuojakäytännöistä osoitteesta www.veho.fi/tietosuoja.