Suosittelemme ennen ostopäätöstä

Koeajo ja videoesittely

Auto on hyvä koeajaa aina ennen ostoa. Varaamalla koeajon ennakkoon me laitamme auton valmiiksi sinua varten. Näin varaat koeajon:

  1. Etsi auto, jonka haluat koeajaa
  2. Täydennä tietosi sekä toivottu ajankohta Ota yhteyttä- napista
  3. Odota myyjän vahvistusta. Palaamme usein saman päivän aikana liikkeen aukioloaikoina.

Koeajoa varten on hyvä varata noin tunti aikaa. Huomaathan, että koeajon varaaminen ei poista autoa myynnistä ja on olemassa riski, että auto on jo myyty ennen kuin ehdit koeajaa sen. Mikäli haluat varmistua, että autoa ei myydä muille voit varata auton.

Meiltä löytyy myös lapsille turvaistuimia ja -kaukaloita, joten koko perhe on lämpimästi tervetullut koeajolle.

Koeajoa varatessasi voit kertoa myös mahdollisesta omasta vaihtoautostasi ja esim. rahoitustarpeistasi, jolloin valmistelemme tarjouksen tuloasi varten. Ota yhteyttä- lomakkeessa on kohta vaihtoautoa varten. Näin pääset uuden vaihtoauton ostossa eteenpäin nopeasti, ja sinua odottaa oma myyjä valmiina palvelemaan juuri sinua!

Videoesittely

Myyjämme esittelevät autoja mielellään myös videopuhelun avulla. Käytämme tähän Whatsapp-sovellusta. Samalla voit jutella myyjän kanssa rahoituksesta, lisäpalveluista, vaihdossa tulevasta autosta sekä muista sinulle tärkeistä asioista kauppojen helpottamiseksi. Löydät myyjän Whatsapp-numeron jokaisen auton tiedoista. Klikkaa vihreää ja videoesittely voi alkaa.

Tutustu autoihin 

 

UUTTA! Varaa auto

Voit nyt myös varata myynnissä olevan auton, jolloin poistamme auton myynnistä eivätkä muut pääse käsiksi uuteen autoosi. Varauksen tehtyäsi myyjämme ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia videoesittelystä tai koeajosta. Varausmaksu on 200 € ja se hyvitetään lopullisen kaupan yhteydessä.

Auton varaaminen tapahtuu auton esittelysivulta. Etsi siis ensin kriteerisi täyttävä auto laajasta valikoimastamme ja valitse sitten varaa auto.

 

Vaihtoplus-vuokraus

Tiesithän, että voit myös vuokrata osan vaihtoautoistamme? Vuokraus on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset autoa vain lyhyen ajan tai haluat todella tutustua uuteen autoosi ennen ostopäätöksen tekoa. Kaikki automme eivät ole vuokrattavissa, mutta valikoimassa on useampi erilainen auto. Lue lisää ja katso hinnat:

Vaihtoplus-vuokraus

 

Hakuvahti

Mikäli kuitenkin vielä etsit sopivaa vaihtoautoa, niin jätä hakuvahti. Hakuvahti etsii uutta autoasi silloinkin, kun et itse ehdi. Suorituskykyinen ostotiimimme kääntää vaikka kivet ja kannot löytääkseen uusia autoja varastoomme.  Saammekin koko ajan myyntiin uusia vaihtoautoja, joten etsimäsi auto saattaa olla jo huomenna meillä myynnissä.

Jätä hakuvahti