Käytettyjen autojen erikoisliike

Vaihtoplus

Luotettavaa autokauppaa jo yli 20 vuoden ajan

Vaihtoplus perustettiin vuonna 2002 ja se on osa suurta suomalaista perheyhtiötä. Vaihtoplussan liiketoiminta keskittyy luotettavien vaihtoautojen myyntiin verkkokaupan ja kuuden kivijalkaliikkeen kautta, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lempäälässä, Jyväskylässä ja Oulussa.

Vaihtoautomyynnin lisäksi Vaihtoplus ostaa käytettyjä autoja niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä. Tuomme autoja myös Ruotsista ja Saksasta. Asiakkaan on helppo löytää sopivan hintainen ja kokoinen auto itselleen Vaihtoplussan satojen käytettyjen autojen valikoimasta. Voit ostaa auton mistä tahansa liikkeestä ja noutaa sen veloituksetta lähimmästä liikkeestämme, tarvittaessa kuljetamme auton myös kotiisi. Liikkeessä asioidessa asiakas saa täyden palvelun kokemuksen, koska Vaihtoplus tarjoaa myös rahoituksen, vakuutuksen, turvan ja kotiintoimituksen käytetylle autolle. Lunastamme kaupan yhteydessä mahdollisen loppuvelkasi ja vaihdamme myös halvempaan. Autokaupan yhteydessä saat kauttamme valmiiksi kilpailuttuun hintaan, myös autojen lisävarusteet, kuten vetokoukut, lämmittimet, lasientummennukset ja latauslaitteet. Otamme vaihdossa erityisesti henkilö- ja pakettiautoja sekä myös muita tieliikenteeseen hyväksyttyjä moottoriajoneuvoja. Vaihtoplus on asiakkaalle luotettava ja mukava paikka autokaupoille.

Tutustu autovalikoimaamme

 

Sinustako tiimimme jäsen Vaihtoplussaan?

Me rakastamme autoja ja erilaisia tapoja liikkua, rakastatko sinäkin? Meille on tärkeintä, että asiakas lähtee tyytyväisenä kotiin. Paras mahdollinen asiakaskokemus on meidän kaikkien yhteinen tavoite. Henkilöstötutkimuksessamme eniten kiitosta saa loistavat työkaverit. Meillä voit olla oma itsesi: tartumme asioihin positiivisen kautta ja autamme toisiamme. Haluamme myös jatkuvasti oppia uutta ja olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alta löytyvän linkin kautta.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme